Onze schoonmaakdiensten in Friesland

Contact

Van telewassen tot schoorsteenvegen, De Boer Alkema verzorgt diverse schoonmaakwerkzaamheden vanuit Bolsward door heel Friesland. Onze ervaren schoonmakers staan voor u klaar om uw pand van binnen en van buiten te reinigen. Hier leest u meer over onze diensten. Wilt u meer weten of wilt u ons inschakelen voor overige specifieke werkzaamheden? Neem dan vrijblijvend contact op met Schoonmaakbedrijf de Boer-Alkema.

Gebouwenonderhoud

Wij onderhouden graag het exterieur en het interieur van uw (bedrijfs)pand. Dit zorgt voor een prettige woon- of werkomgeving en zorgt ervoor dat uw pand een verzorgde indruk maakt. We houden natuurlijk altijd rekening met uw wensen en bespreken samen welk tijdstip het beste uitkomt.

  • Interieur: denk bij interieuronderhoud aan het schoonmaken van vloeren, sanitair en bureaus.
  • Exterieur: Het onderhoud van het exterieur van gebouwen omvat onder andere de ramen, gevel en eventuele balkons.
Vraag naar de mogelijkheden

Glazenwassen traditioneel

Bij glazenwassen komt een stuk meer kijken dan een spons, sop, een zeem en trekker. Het vraagt vakbekwaamheid en ervaring om uw ramen snel, schoon en streeploos achter te laten. Schoonmaakbedrijf de Boer-Alkema heeft bekwaam en goed opgeleid personeel dat veel ervaring heeft met glasbewassing. Ook als u een hoog huis hebt of een bedrijfspand met vele ramen hebben wij de juiste kennis en apparatuur in huis om u tevreden door uw schone ramen te laten kijken.

Contact opnemen

Telewassen

Telewassen is een moderne variant op het bekende glazenwassen. Telewassen houdt in dat we met een borstel op stelen van koolstofvezel uw ramen tot een hoogte van 13,5 meter met osmosewater kunnen reinigen.
Onze glazenwasser is vakkundig en representatief en beschikt over ruime ervaring en kennis om uw glas ook op deze manier perfect te reinigen.

Afspraak maken

Gevelreiniging

De Boer Alkema heeft personeel in dienst dat gespecialiseerd is in het reinigen van diverse soorten gevels. Wij weten precies welke methode geschikt is voor het materiaal en de soort bevuiling van uw gevel. Wij kunnen daardoor vuil effectief verwijderen zonder uw gevel te beschadigen in vrijwel elke situatie.

Offerte aanvragen

Schoorsteenvegen

Regelmatig de schoorsteen vegen voorkomt problemen.
Bij het vegen van de schoorsteen worden vogelnestjes, steengruis en een deel van de teerachtige laag die ontstaat door neerslag van onverbrande deeltjes verwijderd. Deze teerachtige laag, ook wel creosoot genoemd, beperkt niet alleen de goede afvoer van verbrandingsgassen, maar is ook erg brandbaar. Het vegen van de schoorsteen is daarom een onderdeel van de verplichte onderhoudsbeurt van uw pand.


Om voor een goede afvoer van verbrandingsgassen te zorgen, moet u bij gebruik van hout, olie en kolen de schoorsteen minstens één keer per jaar laten vegen. Bij intensief gebruik is het zelfs beter om deze twee keer per jaar te laten vegen. Gelukkig weet Schoonmaakbedrijf de Boer-Alkema uit Bolsward ook met het reinigen van uw schoorsteen wel raad. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Contact opnemen